torek, 1. marec 2011

Dober začetek

Po nekaj letih sem prišla do spoznanja, da se moram organizirati in pripraviti na naslednji dan. Tako smo danes po zajtrku začeli dan v krogu, kjer sem malima prebrala eno zgodbo, ki ju ni preveč zanimala. Nadaljevali smo z branjem nekaj priljubljenih kartonk, nadaljevali s pesmicami. Ena prav zažiga:
Naš mali medo, 
skače naokoli, (medo skače)
naš mali medo,
gleda naokrog. (gleda naokoli)
Pogleda gor,
pogleda dol. (pogleda po ukazih)
Teci, teci medo.
Medo, kje si?  (ga nekam skrijem ali malo dlje vržem)

Obema je bila zelo všeč, saj sem začela peti na melodijo En mali slonček, se je pozibaval... In 30-mesečnik je že drugič pozorno opazoval, kam bom medvedka skrila.

Nadaljevali smo z igranjem v naši leseni hiški, ki je bila zelo ugoden nakup ebay.de. 12-mesečnica eno mizico že nekaj časa uporablja za utrjevanje dlesni, 30-mesečnik se je pa danes odločil, da bo iz stolov zgradil stolp. Kadar so stoli obstali je bil zelo ponosen nase...


Pri 30-mesečniku so trenutno Modrijani absoluten hit. Za njih dela vse - se hrani, oblači, hodi lulat. Vse samo zato, ker tako počnejo tudi oni. Danes sem pripravila dve plastificirani sliki, da ju lahko (in to zelo skrbno) nosi naokoli, da ga vsi štirje člani lahko opazujejo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar